Om oss

Vår målsetting er at de gode kundene - de som har rett - velger oss.

DSC_0079.JPG

Vi skal bidra til at rett blir rett og at ikke galt blir resultatet. Det er en meget viktig målsetning at andelen "vinnersaker" er så høyt som mulig. Vi ønsker å bidra med effektiv kvalitet og høy faglig og etisk standard. Solid økonomi gjør at vi er utholdende og uavhengige og også at vi takker nei til oppdrag. Vi har mot til å si fra og vi kvalitetssikrer alle saker. Vi ser etter de beste mulighetene FOR VÅR KUNDE.

Det skal gi selvsagt trygghet for våre kunder at vi leverer overskudd hvert år, aldri har vi opptatt lån og vi har solid egenkapitalandel (ca. 96 %). For våre kunder, skal det også være selvsagt at vi har drevet advokatvirksomhet i over 20 år uten noen merknader fra noen tilsynsmyndigheter eller Advokatforeningens tilsynsutvalg. Fornøyde kunder gjør også at vi kan bruke tiden vår til å stadig prøve å bli bedre. I 2017 økte omsetningen igjen og alle utgående fakturaer ble betalt.

Vi ønsker hele tiden å ligge i forkant av utviklingen, med de beste tekniske hjelpemidler og solide langsiktige samarbeidspartnere. Vi deltar stadig på faglige kurs og nøyer oss ikke med minimumsløsninger. Vi ønsker og ser hele tiden etter forbedringer.

Vi kontor i Johan Feyersgate 2 (Torvgården, samme bygg som Dalane tingrett - inngang v. Grand hotel) midt i sentrum av Egersund. (Se bildet)

Daglig leder;

ADVOKAT ALV STANGELAND, MNA
Cand. jur. i 1995 fra Universitet i Oslo. Autorisert advokatfullmektig 1995-1997. Ansvarlig advokat og eget advokatfirma i kontorfellesskap fra 1997 til 2008.

Mobiltelefon: (0047) 950 2 8899 - Email: alv.stangeland@advokatfirmaet-stangeland.no

medlem_farger_web.png

Advokatfirmaet Stangeland - Telefon:+47 51463250 - post@advokatfirmaet-stangeland.no