Om oss

 

Vår målsetting er at de gode kundene - de som har rett - velger oss. Erfaring med advokatvirksomhet siden 1995.   

Vi skal bidra til at rett blir rett og at ikke galt blir resultatet. Det er en meget viktig målsetning at andelen "vinnersaker" er så høyt som mulig. Vi ønsker å bidra med effektiv kvalitet og høy faglig og etisk standard. Solid økonomi gjør at vi er utholdende og uavhengige og også at vi takker nei til flere oppdrag. Vi har mot til å si fra og vi kvalitetssikrer alle saker. Vi ser etter de beste mulighetene FOR VÅR KUNDE. Vi fremmer rett.

 

Det skal gi selvsagt trygghet for våre kunder at vi aldri har vi opptatt lån og at vi har solid egenkapitalandel. For våre kunder, skal det også være selvsagt at vi har drevet advokatvirksomhet i over 25 år uten noen merknader fra noen tilsynsmyndigheter eller Advokatforeningens "tilsynsutvalg". Fornøyde kunder gjør også at vi kan bruke tiden vår til å stadig prøve å bli bedre. Omsetningen har økt både i 2022 og 2023. Det er også trygghet at vi har taushetsplikt. Vi lager skriftlige avtaler og oppdrag blir fakturert etter medgått tid. Vi følger anbefalinger fra Advokatforeningen og når våre oppdragsgiver er fornøyde, kan vi også holde lavere priser enn om det var tvister med egne kunder.

 

Vi ønsker hele tiden å ligge i forkant av utviklingen, med de beste tekniske hjelpemidler og solide langsiktige samarbeidspartnere. Vi deltar stadig på faglige kurs og nøyer oss ikke med minimumsløsninger. Vi ønsker og ser hver dag etter forbedringer.

 

Vi har kontor i 2. etg. i Sentrumsgården i Egersund. (Se bildet)

Vi har innarbeidet GDPR og personvernerklæring i samsvar med gjeldende krav. Alminnelig timepris i 2024 er kr. 2.450,- + kr. 612,50 mva.

 

Daglig leder;

ADVOKAT ALV STANGELAND, MNA
Cand. jur. i 1995 fra Universitet i Oslo. Autorisert advokatfullmektig 1995-1997. Ansvarlig advokat og eget advokatfirma i kontorfellesskap fra 1997 til 2008.

Mobiltelefon: (0047) 950 28 899 - Email: alv.stangeland@advokatfirmaet-stangeland.no 

medlem_farger_web.png

 

 

 

(bilde: frogner-advokat.no)

 

 

 

Advokatfirmaet Stangeland - Telefon:+47 51 46 32 50post@advokatfirmaet-stangeland.no  

 

Fotograf: Phillip Bårdsen